Öppettider:

Måndag- Fredag 11-22
Helger: 12-22
Tel:08-6129933

Due Fratelli's lunchmeny

 

Här hos oss på Due Fratelli serveras alltid rejäla rätter som tillagas omsorgsfullt av de bästa råvarorna. Lunchmenyn har del ett antal ständiga favoriträtter samt en varierande dagenslunch meny. Alla rätter på lunchen erbjuds till förmånliga priser så som traditionen bjuder. Lunchen Serveras mellan 11-14 Nedan kan du se hela lunchmenyn, som vi uppdaterar veckovis.

 

Ständiga lunchklassiker

Vedugnspizza från 98:-

Vedugnsgratinerad lasagne med köttfärssås, tomatsås, krämig bechamelsås, mozzarella och parmesan. 98:-

Delizie, vedugnsgratinerade pastastubbar fyllda med prosciutto cotto, zucchini och mozzarella. 98:-

Carbonara, färsk spaghetti med knaperstekt bacon och lök i en krämig sås toppad med parmesan och en äggula. 98:-

Caesar Sallad, Romansallad, cocktailtomater, Kycklingbröstfilé, krutonger, parmesan, bacon & Caesar Dressing 98:-

Dagens lunchsallad, blandad sallad med tomater, rödlök, paprika, champ. Välj mellan: Mozzarella, tonfisk och skinka. Dressing: Balsamicovinegrett / rhode island. 98:-

Lunchmeny vecka 50
Pris 98:- (Inklusive sallad, bröd, dryck, kaffe)


Måndag
Smörbakad havskatt med ärtstompad potatis, rostade rotsaker och rouille.
Isterband med senapsstuvad potatis, sur-slaw, rökig ketchup och Rödbetspuré.

Tisdag
Stekt Regnbåge med örtagårdssås, gröna bönor, citronpotatis och örtolja.
Kycklingroulad fylld med pesto Rosso, serveras med pilaff och grön pestosås.

Onsdag
Wallenbergare "SEAFOOD" med rotsakspuré, hummersmörsås och krispig jordärtsskocka.
"Lammcurry" med gurkraita, nygräddat bröd och korianderris.

Torsdag
Lättrökt och sotad tonfisk med liten kräftkaka, spenatcanneloni och skaldjursvelouté.
Köttfärslimpa med vinteräpplen, baconstekt svamp, gräddsås och lingon.

Fredag
Fisk- och skaldjursgryta med örtaioli och krutonger.
"Biff Rydberg" på vårt vis, med ölkokt lök, pepparrot- & senapscrème och krämigt ägg.


Veckans:
Pasta: Pulled Beef Bolognese.
Vegetarisk: Riskroketter med getost, varma rödbetor, ruccolasallad och pinjekärnor.
Soppa: tomat, bönor, chorizo och potatis.

svzh-CNdanlenfrdeitptrues

Hemkörning av mat

foodora_badge